Kouluratsastuksen SM-kilpailut poikivat korona-altistumisia Mäntyharjulla

STT

Kouluratsastuksen SM-kilpailuissa Mäntyharjulla olleelta henkilöltä löytyi alkuviikosta koronavirustartunta, kerrotaan Ratsastusliiton verkkosivuilla . Kilpailut järjestettiin viime viikonloppuna.

– Kilpailupaikalla olleiden on hyvä tarkkailla vointiaan. Jos ilmenee koronaan liittyviä oireita, tulee hakeutua matalalla kynnyksellä testeihin. Altistuksen jäljitykset ja mahdollisten altistuneiden kontaktointi ovat käynnissä terveysviranomaisten toimesta, liitto kertoi.

Hevosurheilu-sivuston mukaan koronavirus on todettu nuorella helsinkiläisnaisella, joka oli kisapaikoilla kahtena päivänä.

– Sain sunnuntaina myöhään illalla mun koronavilkkuun ilmoituksen mahdollisesta altistumisesta, ja koska mulla oli sunnuntaina pientä nuhaa, niin menin heti maanantaina varuilta testiin. Sain tuloksen jo samana iltana ja se osoittautui positiiviseksi, nimettömänä pysytellyt nainen kertoi sivustolle.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut