Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Senaattori Pacquiao aikoo kohdata ensi vuonna vapaaottelija McGregorin

Filippiiniläinen nyrkkeilyikoni Manny Pacquiao haluaa kohdata kehässä irlantilaisen vapaaottelijan Conor McGregorin. Ottelua kaavaillaan ensi vuodelle, kunhan koronavirustilanne sen sallii. Pacquiao aikoo lahjoittaa osan ottelupalkkiostaan koronaviruksesta kärsineille filippiiniläisille.

– Kaikkien filippiiniläisten koronavirusuhrien vuoksi senaattori Manny Pacquiao taistelee ensi vuonna UFC-supertähti Conor McGregoria vastaan, Pacquiaon erityisavustaja Jayke Joson kertoi ja lisäsi neuvottelujen olevan käynnissä.

Ottelupaikkaa kaavaillaan Lähi-itään. Kahdeksassa eri painoluokassa maailmanmestaruuden voittanut Pacquiao, 41, työskentelee senaattorina, mutta on pitänyt yllä myös urheilu-uraansa. Pacquiao ei ole otellut viime vuoden heinäkuun jälkeen.

– Hänen päätehtävänsä juuri nyt on auttaa siellä ja täällä tarjoamalla helpotusta, suojaa, rahaa ja ruokaa, Joson avasi poliitikon tehtäviä.

Filippiineillä noin 200 000 ihmistä on sairastunut koronavirukseen ja yli 5 000 on kuollut siihen.

McGregor, 32, vihjaisi jo perjantaina Twitterissä, että hän tulee kohtaamaan ensi vuonna Pacquiaon.

– Tulee olemaan suuri kunnia, kun kaksi modernin ajan suurimmista nyrkkeilijöistä kohtaa, McGregor kertoi.

Erityisavustaja Josonin mukaan lakimiehet viimeistelevät nyt ottelusopimuksen yksityiskohtia, mutta molemmat ottelijat ovat valmiina Pacquiaon eeppiseen viimeiseen nyrkkeilyotteluun.