Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Oulun Etta palasi lentopalloliigassa puolentoista viikon tauolta voitokkaasti – "Siihen nähden esitys oli todella hyvä"

Olli Kuoksan valmentama Oulun Etta kukisti tiistaina pohjoisen kilpakumppaninsa Perungan Pojat Rovaniemeltä 3–0 ja otti toisen voittonsa kolmessa ottelussa lentopallon miesten Mestaruusliigassa.

– Kun edellisestä pelistä oli puolitoista viikkoa, niin tuntui kuin olisi kauden aloittanut uudelleen. Siihen nähden esitys oli todella hyvä, saimme kuriin PerPon hakkurin, ja se riitti. Meidän Aleksi Muukkonen voitti selkeästi hakkurien taiston, Kuoksa sanoi.

PerPon hakkuri Eetu Häyrinen teki toki 20 pistettä, mutta hyökkäysvirheitäkin tuli 11. Ettan koko joukkue teki yhteensä yhdeksän hyökkäysvirhettä.

Muukkonen teki 15 pistettä. Tehokkaita olivat myös yleispelaaja Jan Helenius 14 ja keskipelaaja Nuutti Niinivaara 11 pisteellä. Niinivaara iski kymmenestä passista kahdeksan pistettä.

– Hyödynsimme hyökkäyksessä PerPon vähän kokemattomia keskitorjujia. Seuraava ottelu ensi perjantaina onkin paljon kovempi, kun Savo Volley saapuu Ouluun, Kuoksa sanoi.