Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lappeenrannassa karu yleisökato, liigajumbo SaiPaa koetellaan – sarjakärki Lukko palasi voittojen tielle

Jääkiekkoliigassa seitsemästi putkeen hävinneen SaiPan ja Lukon peli jäi tunnelmaltaan karuksi, kun sitä seurasi paikalla 663 katsojaa. Tunnelmaa ei nostanut se, että vieras oli tyly ottaen 4–1-voiton.

Lukon Daniel Audette (1+0) ja Aleksi Saarela ottivat tiistaina KooKoon antamassa 2–7-selkäsaunassa tehotilastoon lukeman –4, mutta nyt tekeminen oli miehekkäämpää. Miehekästä on myös ollut Lukon alivoima, joka ei ole antautunut liigasyksynä kertaakaan.

– KooKoo-pelistä voi ammentaa ja oppia, ei voida tuudittautua. Alivoimapeli tulee taistelun ja sovittujen juttujen kautta. Kun jokainen taistelee, on lopputulema hyvä, Saarela summasi.

Lappeenrannassa on huumori koetuksella. Uuden hallin nouseminen keskustan sijasta Kisapuistoon jakaa mielipiteitä, Liiga-SaiPa Oy:ssä ovat kesken yhteistoimintaneuvottelut, eivätkä kotipelien katsojamäärätkään mairittele. Kaiken lisäksi SaiPa on sarjajumbo.

– Meillä oli 1– 2-tilanteessa kahden miehen ylivoima, ei saatu maaleja. Kaveri teki, mutta me ei, kun meillä oli momentum, SaiPan luotsi Tero Lehterä sanoi.