Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Wales Suomea vastaan ilman Juventuksessa pelaavaa keskikenttätähteään – Bale mukana joukkueessa

Suomen kanssa jalkapallon Kansojen liigan lohkovoitosta taisteleva Wales joutuu liigan jäljellä oleviin peleihinsä ilman italialaisjätti Juventuksessa pelaavaa Aaron Ramseyta. Keskikenttämies Ramseyn pitää sivussa Irlantia ja Suomea vastaan pelattavista otteluista reisivamma, jonka mies sai tiistaina Mestarien liigan ottelussa Ferencvarosia vastaan.

Ramsey ei pelannut Suomea vastaan syyskuussakaan, kun Kansojen liigan avauksessa Helsingissä Wales voitti Huuhkajat 1–0. Tuon tappion jälkeen Suomi on voittanut kolme peliään ja noussut pisteen päähän lohkoa johtavasta Walesista.

Suomi kohtaa vieraissa Bulgarian 15. marraskuuta ja Walesin vieraissa 18. marraskuuta. Walesilla on ennen Suomen kohtaamista kotiottelu Irlantia vastaan.

Walesin tunnetuin pelaaja ja joukkueen kapteeni Gareth Bale on Walesin torstaina nimetyssä joukkueessa. Bale oli loukkaantumisen takia sivussa Walesin lokakuun peleistä.