Ampumahiihtäjät kauden avauskilpailuihin selvillä – Kinnunen ei saanut vielä edustusoikeutta

STT

Mari Eder, Erika Jänkä, Sanna Laari, Venla Lehtonen ja Suvi Minkkinen muodostavat Suomen naisten joukkueen ampumahiihdon maailmancupin kauden avaavissa kilpailuissa Kontiolahdella ja Hochfilzenissa. Miesten joukkueessa kilpailevat Tuomas Harjula, Olli Hiidensalo, Jaakko Ranta ja Tero Seppälä.

Perjantaina Suomen kansalaisuuden saanut Nastassia Kinnunen (o.s. Dubarezava) ei ole vielä Suomen maajoukkueen käytettävissä, mutta hänet, Saana Lahdelma ja Heikki Laitinen nimettiin varaurheilijoiksi.

Suomen ampumahiihtoliiton tiedotteen mukaan liitto on käynnistänyt normaalit protokollan mukaiset toimenpiteet sekä Valko-Venäjän ampumahiihtoliiton että kansainvälisen ampumahiihtoliiton IBU:n kanssa, jotta Kinnusen kilpailuoikeus Suomen joukkueessa on mahdollista. Olympiakävijä Kinnunen on asunut Suomessa vuodesta 2017 alkaen. Hän edustaa seuratasolla Kontiolahden Urheilijoita.

Kommentoi

Mainos: Pihlajalinna Kuopio

Kirkkaampi hymy suuhygienistin vastaanotolla

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut