Karhu Basketin voittokulku jatkui Kouvolassa

STT

Kauhajoen Karhu Basket kohenteli viidennellä peräkkäisellä voitolla asemaansa miesten Korisliigan kärkipäässä, kun se haki Kouvoista 83–78-voiton.

Kouvot joutui kotipeliin kapealla kahdeksan pelaajan kokoonpanolla, jossa oli vain kaksi ulkomaalaisvahvistusta. Kouvot antoi kuitenkin tasapäisen vastuksen ja pääsi puolivälin tauolle kolmen pisteen johdossa. Viimeiselle jaksolle lähdettiin yhtä suurella vierasjohdolla. Sama ero oli vielä viimeisellä minuutilla.

– Kouvot vei levypallot, ja sama trendi on jatkunut pitkään. Vastustaja pääsee satuttamaan meitä tällä osastolla. Puolustuksemme intensiteetti ei ollut sitä mitä piti, mutta voitto irtosi, kun aloimme saada toisella puoliskolla kaukoheittoja sisään, sanoi Karhu Basketin valmentaja Janne Koskimies.

16 kolmosta 47 prosentilla heittäneestä Karhu Basketista Okko Järvi ja Collin Malcom tekivät 17 pistettä. Severi Kaukiainen keräsi Kouvoille 22 pistettä ja Moses Greenwood 21.

Kommentoi

Mainos: Kuopion Opiskelija-Asunnot Oy

Asuminen ja hiilijalanjälki

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut