Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Vuoden oman maalin" tehnyt Hradecky ihmetteli ja yllättyi, ja iltaolut maistuu nyt

Suomen jalkapallomaajoukkueen tähtimaalivahti ja saksalaisseurassaan Leverkusenissakin varmoja otteita esittävä Lukas Hradecky koki karun ja omituisenkin hetken lauantaina vieraspelissä Bielefeldiä vastaan, kun joukkuetoveri Daley Sinkgravenin syöttöä potkaisemaan lähtenyt Hradecky ei osunut palloon oikein mitenkään, ja peliväline vieri omaan maaliin.

Hradeckyn erhettä kuvailtiin niin "vuoden omaksi maaliksi" kuin "slapstick-maaliksi", nykypäivän tyyliin video tapahtuneesta levisi saman tien nettiin. Mies itse kykeni pelin jälkeen hymyilemäänkin, sillä Aleksandar Dragovic pelasti Leverkusenin (ja Hradeckyn) 2–1-vierasvoittomaalillaan.

– Tänään olen se töppö. Kyllä ihmiset saavat välillä nauraakin, on siinä Youtube-klippejä ja meemejä kerrakseen. Joukkue ja Dragovic auttoivat tänään minua, ja tänään kyllä olueni maistuu, Hradecky sanoi Express-lehden mukaan .

– Halusin potkaista pallon kauas, mutta mitä sitten sattuikaan, en tiedä. Yllätyin itsekin. Pallo varmaan kosketti vasenta jalkaani, ja kenttä oli myös hieman epätasainen. Kentänhoitaja taisi auttaa Bielefeldiä. Mutta oli se oma virheeni, ja saan kuulla vitsejä itsestäni seuraavien päivien aikana. Mutta voitimme, joten ei sillä väliä.

Leverkusenin 1–0-johtomaalin ottelussa tehnyt Leon Bailey tiivisti tilanteen osuvasti.

– Hän (Hradecky) on pelastanut meidät niin monesti. Tuollaista nyt vain voi sattua joskus.