Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Oulun Etta piti lentopalloliigassa helpohkosti kurissa Karelian Hurmoksen – "Tasoero oli selvä meidän eduksi"

Vain kerran miesten lentopallon Mestaruusliigassa tällä kaudella voittanut joensuulainen Karelian Hurmos ei lauantaina Oulussa ollut lähelläkään ottaa toista voittoaan.

Kotijoukkue Ettalla oli toki avauserässä pieniä vaikeuksia. Vieraat johtivat erää 22–19, ja heillä oli yksi eräpallokin, mutta lopulta Etta voitti erän 27–25. Etta voitti lopulta ottelun 3–0.

– Olimme pelin päällä lähes koko ajan. Tasoero oli selvä meidän eduksi. Kun vähän avitti, niin Hurmoksen kärsivällisyys pelata loppui aina jossain kohtaa, Ettan valmentaja Olli Kuoksa sanoi.

Jan Helenius teki Ettalle 20 ja Aleksi Muukkonen 16 pistettä. Hurmoksen hakkuri Ville Louhela oli vieraiden paras 20 pisteellä. Louhela jäi liian yksin, sillä toisena yleispelaajana pelannut Ville-Erik Tarkiainen iski vain yhden pisteen 16 passista.

Ottelu päättyi Ettan passarin Joel Laakson ässäsyöttöön. Ettalla on nyt seitsemästä ottelusta neljä voittoa. Vain Perungan Pojat on pelannut vähemmän otteluita.