Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Indigo Sisu ravasi suurvoiton suomalaisomistajalle

Petri Salmelan valmentama Indigo Sisu kiri 2-vuotiaiden Vinterfavoritenin ykköseksi Solvallassa keskiviikkona. Konepalvelu Ukkolan omistama ori tienasi 200 000 kruunua.

Kärkipaikka vaihtui alussa muutamaan otteeseen. Mi Ma Orthus merkitsi kierroksen väliajan 15,2 nimiinsä. Ulf Ohlssonin ajama Indigo Sisu juoksi alun neljäntenä sisäradalla ja eteni siitä toisen jonon kakkoseksi. Maalisuoralla Indigo Sisu kiri ykköseksi ajalla 15,7a/2140m.

Voitto oli hevosen ensimmäinen.

– Indigo olisi voinut voittaa jo aikaisemmin, mutta sillä on ollut huonoja lähtöpaikkoja. Nyt oli hyvä paikka, mutta sillä ei ollut nyt isoa merkitystä, kun lähtö oli pieni. Onni, että matkalla ajettiin lujaa. Se oli Olli Henttosella Suomessa opetettavana, ja sillä ajettiin pari starttia. Se tuli meille hienossa kunnossa ja hienosti käsiteltynä. Siitä oli hyvä jatkaa. Indigo on alkanut nyt kasvaa, ja se pitää tauon, Salmela sanoi.

Team Melkko & Sorosen valmentama MAS Capacity ravasi voiton 5–6-vuotiaiden lähdössä. Jorma Kontio ajoi johtopaikalle, ja voitto tuli helposti ajalla 13,3a/2140m.

Hannu Korven Janis Joplin Boko on saanut paljon uutta puhtia juoksuunsa. Tamma kiri 2640 metrin ryhmässä ykköseksi.

Suur-Hollola -voittaja Elian Web kilpaili avoimessa ryhmässä. Sillä oli hankala lähtöpaikka, ja kiri kantoi viidenneksi. Disco Volante viiletti ylivoimaiseen voittoon Ulf Ohlssonin ajamana ajalla 12,1a/2140m