Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Raviliiga Tapparan Marschall Match ravasi suurvoiton Ruotsissa

Raviliiga Tapparan Marschall Match eli Sheriffi aloitti Mantorpin 75-kierroksen vakuuttavalla voitolla keskiviikkona. Ulf Ohlsson ajoi Irrin tallin 4-vuotiaan 100 000 kruunun ykköseen ajalla 14,3a/2 640 m. Sheriffi on siirtynyt kilpailemaan Ruotsiin Jonna Irrin ja Taneli Säteen talliin.

Ohlsson ohjasti keulaan lähtösuoran päässä, ja juoksu ratkesi siihen. Marschall Match meni avauskierroksen 15,0 ja 2 000 metriä 14,9. Maalisuoralla Sheriffi irtosi muista ja voitti todella helposti.

– Hevonen tuntui hyvältä koko ajan. Se oli myös Suomessa voittanut 2 600 metrin matkalla, joten uskoin hyvään suoritukseen. Voimia jäi paljon, voitto tuli helposti. Marschall Match tuntui varmalta menijältä, Ohlsson kehui.

Yhdeksän Raviliigahevosta myydään nettihuutokaupalla, joka on alkanut. Huutokauppa päättyy keskiviikkona 30. joulukuuta. Marschall Match on yksi mielenkiintoisimmista myytävistä, samoin Raviliiga-Travliga HIFK:n Mascate Match.