Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rukajärvi karsiutui finaalista big airin maailmancup-kauden avauksessa

Enni Rukajärvi karsiutui kuuden parhaan finaalista lumilautailun big air -hyppyjen maailmancup-kauden avauksessa Itävallassa. Rukajärvi paransi karsinnassa asemiaan kierros kierrokselta ja päätyi yhdeksänneksi. Hänen kahden lasketun hyppynsä yhteistulos oli 136 pistettä, kun finaalipaikkaan olisi vaadittu runsaat viisi pistettä enemmän.

– Ihan ok fiilikset, mutta tietysti harmittaa, etten caba ysiä saanut kisoissa kunnolla tehtyä. Treeneissä se meni ihan hyvin, Rukajärvi kuvasi temppuaan Lumilautaliiton tiedotteessa.

Hän oli silti tyytyväinen, että ylsi tavoitteena olleeseen kymmenen parhaan kastiin.

Miesten big air -karsinta on maailmancupin ohjelmassa lauantaina, jolloin kisataan myös naisten ja miesten finaalit. Suomalaisista mukana ovat Rene Rinnekangas ja Mikko Rehnberg.

Kreischbergin kilpailu avasi karsinnan kohti Pekingin ensi talven olympialaisia 2022. Big airin maailmancupin kaksi jäljellä olevaa kisaa hypätään Kanadan Calgaryssä maaliskuussa.