Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Arsenalin ja Crystal Palacen kohtaaminen päättyi nollapeliin – valmentaja Hodgson kiitteli joukkueensa puolustuspeliä

Englannin Valioliigassa torstai-iltana Lontoossa kohdanneet Arsenal ja Crystal Palace pyörittelivät maaleitta päättyneen tasapelin.

Crystal Palace ei onnistunut hyödyntämään maalipaikkojaan pelin ensimmäisellä jaksolla. Arsenal puolestaan petrasi peliään tauon jälkeen, mutta maalinteossa onnistumiset jäivät silti väliin.

Sarjassa sijalla 11 oleva Arsenal oli voittanut neljä edellistä otteluaan. Crystal Palace on sijalla 13, pisteen Arsenalia jäljessä. Crystal Palacelle tasapelikin näyttäytyi tyydyttävänä tuloksena, sillä se on voittanut vain yhden kahdeksasta viime ottelustaan.

Crystal Palacen valmentaja, Suomen miesten maajoukkueen entinen päävalmentaja Roy Hodgson kehui kuitenkin joukkueensa puolustuspeliä.

– Se oli työteliäs suoritus. Puolustimme hyvin, ja pienellä lisämaltilla olisimme todennäköisesti saaneet maalinkin. (...) Jos ei puolusta hyvin, pelien voittaminen on vaikeaa, Hodgson sanoi seuran nettisivujen mukaan.