Morrow aloitti vahvasti Ässissä

Seppo Hautala / STT

Vaasan Sportin ja Porin Ässien Liigaottelu noudatti samaa kaavaa, johon on saatu tottua jo parin kauden ajan. Kahdeksasta edellisestä kohtaamisesta vain kaksi on päättynyt yli maalin voittoon. Tiistaina Ässät jatkoi voittoputkeaan tuloksella 1–4 (1–1, 0–1, 0–2).

– Tyypillinen Sport-peli, jossa oli paljon kamppailua. Todella suuri tason nosto jokaiselta jätkältä, viittasi yhden syöttöpisteen saalistanut Peter Tiivola edelliseen peliin HIFK:ta vastaan.

Ässien voitto oli kahdeksas putkeen, joten alkaa tuntua, että Sport on porilaisille ihannevastustaja. Ässien kokoonpanossa oli tiistaina neljä pelaajaa, jotka ovat olleet mukana kaikissa kahdeksassa voitossa. Vastaavasti Sportin kokoonpanossa oli viisi pelaajaa, joille tappio Ässille oli kahdeksas peräkkäin.

– Ei niitä tilastoja oikeastaan tule seurattua, mutta aika hyvä tilasto, jos kahdeksan voittoa on tullut peräkkäin, kertoi Tiivola, joka on ollut mukana kaikissa kahdeksassa voitossa.

Ässien uusi pelaaja oli viimeksi keväällä KHL:ssä pelannut Joe Morrow, joka kiilasi itsensä kakkoskenttään Kasper Kotkansalon pariksi. Morrow teki äärimmäisen tärkeät Ässien toisen ja kolmannen maalin, joten paljon paremmin ura Ässissä ei olisi voinut alkaa.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut