KalPa hävisi mutta taisteli loppuun asti

Jerri Koskinen, STT

KalPa hävisi lopulta tiukan taistelun jälkeen kotiottelunsa Helsingin Jokereille maalein 2-3 (0-2, 1-0, 1-1). Kuopiolaisten peli parani läpi ottelun, mutta Jokerit piti kuin pitikin alussa saamansa johdon.

KalPan päävalmentaja Pekka Virta ei moittinut joukkuettaan. Hän harmitteli sitä, että Jokerien avausmaali syntyi heti alussa Petteri Nokelaisen kaukolaukauksella.

- Ensimmäinen kuti taas sisään. Jokainen ymmärtää henkisen vaikutuksen, Virta päivitteli.

Jokerit karkasi vielä kolmannen erän alussakin 1-3-johtoon, mutta Joonas Riekkinen nostatti kuopiolaistoiveita ajassa 52.51. Maalin syöttivät Iiro Pakarinen ja Janne Laakkonen, joka napsi syöttöpinnat molemmista kuopiolaisten osumista.

KalPa oli takaa-ajoasemissa jo toisessa erässä. Erän kavennusmaalin viimeisteli Henri LaurilaKai Syväsalmen ja Laakkosen syötöistä. KalPa-vahti Ari Ahonen oli silti edelleen täystyöllistetty, mutta mies petrasi peliään toisessa erässä.

Nyt kuuden ottelun tappioputkessa seilaavan KalPan ensimmäinen erä oli kurja. Helsinkiläiset johtivat 0-2 kahdellaNokelaisen tekemällä maalilla.

- Ei ollut kovin kaunista peliä. Kaksi ensimmäisen erän maalia antoivat uskoa, Jokerien päävalmentaja Erkka Westerlund ruoti.

Yleisömäärä Kuopion jäähallissa oli 3 458.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut