Sportin vuoro pitää nolla

Seppo Hautala / STT

Vaasan Sportin ja Tampereen Ilveksen liigaottelu oli Sportin hallintaa, vaikka maaleilla ei mässäiltykään. Edellisessa ottelussa Vaasassa Ilves juhli kuutta maalia Sportin nollaa vastaan, nyt osat olivat toisin päin.

Sport voi iloita viime vuoden lopun täsmähankinnoista, sillä Michael Keränen, Janne Keränen ja Mika Partanen ovat olleet joukkueelle vahvistuksia.

Heistä Michael Keränen on ollut joukkueen parhaimmistoa jokaisessa pelaamassaan ottelussa. Keränen nousee kohisten Sportin pistepörssissä, vaikka pelejä on reippaasti toistakymmentä vähemmän kuin muilla.

Ilveksen kokoonpanoon oli ilmestynyt Joni Ikonen, jonka uralla on riittänyt vastoinkäymisiä. Ikosella meni viime kausi peleittä, ja lauantain ottelu Vaasassa oli tämän kauden ensimmäinen.

– Oli tietenkin kiva päästä pitkästä aikaa jäälle, ja kaikki tuntui olevan ihan kunnossa. Tosin kaikki suoritukset eivät menneet ihan nappiin, tunnusti Ikonen.

Muilla pelaajilla on kokemusta nollayleisöstä, mutta Ikonen törmäsi siihen ensimmäisen kerran Liigassa.

– En kiinnittänyt siihen tavallaan mitään huomiota. Junioreissahan pelataan lähes aina ilman yleisöä, muistutti Ikonen.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut