HIFK kampesi jälleen sarjakärjen kumoon

STT

HIFK kampesi jo kolmannen kerran tällä kaudella jääkiekon SM-liigaa johtavan JYPin kumoon. Tänään HIFK oli Jyväskylässä parempi maalein 4-1. HIFK lähtee joulutauolle sarjataulukon toiselta tilalta, kuusi pistettä JYPin perässä.

HIFK:n ratkaisijat löytyivät "duunariosastolta". Neloskentällisen työmyyrä Siim Liivik iski kaksi maalia ja samaisen ketjun Eetu Pöystille merkattiin kaksi syöttöpistettä. Yksi ratkaisija löytyi myös HIFK:n maalinsuulta. Jan Lundell pelasi vakuuttavasti torjuen 30 kertaa.

HIFK oli syyskaudella ainoa joukkue, joka haki voiton JYPin kotikentältä. Hippokselta. Tähän temppuun HIFK ylsi vieläpä kahdesti.

- Osallistuttiin aika kivasti näihin pikkujoulun humppatansseihin tänään. Kitkerä tappio oli alla, mutta joskus sellaiset kääntyvät energiaruiskeiksi. Se energisyys ehkä ratkaisi tänään voiton, summasi HIFK:n päävalmentaja Kari Jalonen.

- Olemme havainneet, että mentaalienergia on hieman tippunut syksyn aikana. Ei ole häpeä hävitä noin hyvälle joukkueelle kuin IFK. He ansaitsivat voittonsa, totesi JYPin päävalmentaja Risto Dufva.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut