JYPin nelosketjun työmyyrä kellisti Kärpät

STT

JYPin päävalmentajan Jyrki Ahon sanoin; JYP ja Kärpät tarjosivat hyvää SM-liigaviihdettä. Heräämisen merkkejä esittävä kotijoukkue JYP painoi askeleen verran kovemmin ja kaapi ansaitusti itselleen ensimmäisen täyden pistepotin kotiluolastaan 2-1-lukemin.

- Kyllähän se helpotti, aika vaikeita aikoja tässä on ollut, puhisi onnellisena ratkaisuosuman iskenyt nelosketjun raataja Miika Lahti.

- Ei olla saatu ehjää koko peliä vielä tällä kaudella. Ei tämäkään mikään maaginen ollut, mutta tarpeeksi hyvä kuitenkin, Lahti jatkoi.

Myös JYPin kohupakki Sami Vatanen iski kauden ensimmäisen osumansa. Kärppien ainokaisesta vastasi Kimmo Koskenkorva, joka nousi samalla joukkueensa parhaimmaksi pistemieheksi.

JYP ilmoitti hankkineensa 195-senttisen ja 105-kiloisen puolustaja Pavel Skrbekin, 33, Tshekin Kladnosta. Skrbek on pelannut mm. 9 kautta Ruotsin Elitserienissä.

- Skrbek nostaa selvästi JYPin kilpailukykyä ja samalla myös puolustuksemme tasoa, kommentoi JYPin toimitusjohtaja Jukka Seppänen.

- Monipuolisella pelaajalla on käyttöä sekä yli- että alivoimassa, totesi JYP-käskijä Jyrki Aho.

Kommentoi

Mainos: Pieksämäen kaupunki tuulipuisto

Itäisen Suomen suurin tuulipuisto rakentuu Pieksämäelle

Mainos: Navigaattori / Kuopion kaupunki

Uutta suuntaa työuralle Navigaattorista

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut