Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rannikolla voitokas paluu Korisliigaan Lohjalla

Salon Vilppaan Teemu Rannikko palasi yli vuoden loukkaantumisensa jälkeen voitokkaasti peliin, kun Vilpas kukisti Lahti Basketballin 95–75 Koripalloliiton harjoituskeskuksen ensimmäisessä korisliigapelissä Lohjan Kisakalliossa.

Maajoukkueen ex-takamies pelasi 16 minuuttia, jonka aikana hän keräsi kaksi vapaaheittopistettä ja kolme korisyöttöä ennen viidettä virhettään.

Vilpas johti peliä koko ajan. Ero pysyi suurimman osan ajasta muutamassa korissa, mutta viimeisen neljänneksen 33–20-tulos kasvatti kotijoukkueena pelanneen Vilppaan voittolukemia.

– Ensimmäinen puoliaika oli nihkeää etenkin kolmen pisteen heitoissa, mutta puolustuksemme oli niin hyvää, että kokonaisuutena peli sujui, vaikka hyökkäys tökki, tiivisti Vilppaan valmentaja Sami Toiviainen.

Jeremiah Wood nosti Vilppaalle 26 pistettä ja Ladarien Griffin 16. Ville Karvonen teki Lahdelle 19 ja Alex Campbell 12 pistettä.