Erika Pykäläinen alppihiihdon MM-kisoihin – kilpailut starttaavat maanantaina Italiassa

Erika Pykäläinen Arkisto/Hannu Kuikkaniemi

STT

Riikka Honkanen, Erika Pykäläinen ja Samu Torsti muodostavat Suomen joukkueen alppihiihdon MM-kilpailuissa Italian Cortina d’Ampezzossa. MM-kisat järjestetään 9.–21. helmikuuta.

– Joukkue on sama, jolla olemme kiertäneet kauden aikana maailmancupia ja jolla uskomme olevan eväät menestyä kilpailuissa. Teimme valinnat kauden tuloksien perusteella, kuntokäyrä on toivottavasti ylöspäin. Muiden nuorten urheilijoiden osalta katsoimme parhaaksi vaihtoehdoksi keskittyä kehitysprosesseihin ja muun muassa nuorten MM-kilpailuihin, Ski Sport Finlandin alppihiihdon urheilujohtaja, hyvinkääläistaustainen Tommi Viirret sanoi tiedotteessa.

Samu Torstille MM-kilpailut ovat uran viidennet. Vastikään loukkaantumisestaan toipuneelle ja juuri Eurooppa Cupin pisteille laskeneelle Hyvinkään Slalomseuran Erika Pykäläiselle MM-kilpailut ovat uran toiset ja Nurmijärven Riikka Honkaselle uran kolmannet.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut