Sivusto: Messi ei ole puhunut PSG:n tai Cityn kanssa – miettii jatkoaan vasta kauden päättyessä

Lionel Messi. AFP / LEHTIKUVA

STT

Jalkapallon supertähti Lionel Messi kohautti viime kesänä ilmoittaessaan halustaan jättää Espanjan liigan jättiseura Barcelona. Loppujen lopuksi Messi jäi seuraan, mutta hänen sopimuksensa päättyy tulevana kesänä ja jälleen vinhasti pyörivässä huhumyllyssä argentiinalaislegendan perässä on kerrottu olevan muun muassa ranskalainen PSG ja brittiseura Manchester City.

Jalkapallojulkaisu Goal kuitenkin kertoo saaneensa tietää, että Messi ei ole ollut missään kontaktissa PSG:n, Cityn tai minkään muunkaan seuran kanssa. Goalin mukaan Messi odottaa tämän kauden päättymistä ennen kuin tekee päätöstä tulevaisuudestaan.

Goal kertoo, että Messi on "väsynyt jatkuvaan mediaspekulointiin", eikä päätöstä siitä, missä hän pelaa ensi kaudella "tee kukaan muu kuin hän itse". Myöskään Barcelonan meneillään olevalla puheenjohtajavalinnalla ei Goalin mukaan ole vaikutusta siihen, pysyykö Messi seurassa vai ei.

Kommentoi

Mainos: Pihlajalinna Kuopio

Kirkkaampi hymy suuhygienistin vastaanotolla

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut