Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Barkovin uurastus palkittiin, Florida päihitti Nashvillen

Florida Panthersin Aleksander Barkov teki joukkueensa avausmaalin, kun Panthers vei Nashville Predatorsista 2–1-kotivoiton NHL-jääkiekkoliigassa. Joukkueet olivat kohdanneet edellisen kerran vuorokautta aiemmin, jolloin Nashville kiri 6–5-jatkoaikavoittoon.

Nashville johti ensimmäisen erän jälkeen 1–0 Colton Sissonsin osumalla, vaikka hävisi laukaustilaston 5–20. Avauserän jälkeen Predators ei pystynyt enää maalintekoon.

Toisessa erässä Barkov tasoitti 1–1:een, kun erää oli pelattu lähes kuusi minuuttia. Carter Verhaeghe syötti maalin edustalle, josta Barkov laukoi kiekon maalivahdin taakse.

Barkov puolestaan sai syöttöpisteen Verhaeghen 2–1-maaliin.

– Teemme kovasti töitä. Edellisessä pelissä teimme paljon, mutta emme saaneet siitä palkintoa. Oli kiva, että tulosta vihdoin tuli. Koko joukkue tekee tulosta. Jos jollain kaverilla ei kulje, muilla kulkee. Se on mahtavaa, kuten myös minun ja Barkovin välinen kemia. Hän on loistava pelaaja. Hänen kanssaan on todella helppo pelata, ja yhteistyömme toimii, Verhaeghe kehui NHL:n nettisivuilla .

Nashvillen maalilla Pekka Rinne torjui yhteensä 34 laukausta. Edellisottelussa Rinne aloitti vaihdossa, mutta korvasi sitten Juuse Saroksen.

– Mielestäni Pekka oli erittäin hyvä. Hän pelasi erinomaisen ottelun tänään. Hyvä maalivahtipeli tuo aina energiaa joukkueelle. Hän hoiti hommansa, mutta emme tehneet tarpeeksi joukkueena, että olisimme voittaneet, Nashvillen valmentaja John Hynes sanoi.

Floridan maalilla torjunut Chris Driedger pysäytti 25 laukauksesta 24. Torjunnoista tärkein tuli 17 sekuntia ennen loppua, kun Driedger torjui Erik Haulan läpiajon.

– Driedger oli taas täyttä rautaa tänä iltana. Se oli iso torjunta lopussa. Hän peittää maalin hyvin, hän on hyvin kärsivällinen ja rauhallinen, ja paluukiekot tuntuvat jäävän hänelle, Floridan valmentaja Joel Quenneville sanoi.