Perungan Pojat pudotti lopullisesti Raision Loimun pudotuspelitaistosta

Jukka Tuovisen valmentama Perungan Pojat otti torstaina kauden ensimmäisen vierasvoittonsa miesten lentopallon Mestaruusliigassa, kun joukkue kaatoi Raision Loimun 3–0. Vesa Moilanen / LEHTIKUVA

STT

Jukka Tuovisen valmentama Perungan Pojat otti torstaina kauden ensimmäisen vierasvoittonsa miesten lentopallon Mestaruusliigassa, kun joukkue kaatoi Raision Loimun 3–0.

Kolmen pisteen voitolla Loimu olisi pitänyt haaveet pudotuspeleistä teoriassa hengissä, sillä silloin sen maksimi olisi ollut 13 pistettä ja PerPo olisi jäänyt siitä pisteen, jos olisi hävinnyt loput ottelunsa.

Mutta se oli teoriaa, käytännössä PerPo olisi tappiollakin pitänyt asemat hyvinä taistelussa pudotuspelipaikoista. Voitolla joukkue ohitti Oulun Ettan ja nousi seitsemänneksi.

– Meillä oli hyvä meininki alusta alkaen. Kolmannessa erässä oli heikompi jakso, kun Loimu vaihtoi passaria, Tuovinen sanoi.

Loimu johti päätöserää 20–16, mutta PerPo nousi ohi. Ottelussa 22 pistettä tehnyt Eetu Häyrinen ja 16 tehnyt Borys Zhukov olivat kirivaiheenkin hahmot. Väinö Rahko oli 13 pisteellä Loimun tehokkain.

Kommentoi

Mainos: PeeÄssä

Olitko paikalla, kun Kuopion Prisma avattiin?

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut