Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tiger Woods Yhdysvalloissa pahassa autokolarissa – irrotettiin autostaan leikkurilla

Golfin supertähti Tiger Woods joutui tiistaina Yhdysvalloissa auto-onnettomuuteen. Hänet irrotettiin Los Angelesissa autostaan leikkurilla ja kuljetettiin sairaalahoitoon, tiedotti Los Angelesin piirikunnan sheriffin virasto Twitter -tilillään.

Woods, 45, sai aamulla paikallista aikaa tapahtuneessa onnettomuudessa useita jalkavammoja. Hän joutui sairaalassa murtumien takia leikkaukseen.

Leikkausten tarpeen vahvisti myös Woodsin agentti Mark Steinberg Golf Digest -lehdelle. Steinberg kiitti lehdelle antamassaan kommentissa tuesta ja yksityisyyden kunnioittamisesta.

Woodsin onnettomuudessa ei ollut toista osapuolta. Hänen katon kautta ympäri mennyt autonsa romuttui varsinkin etupäästään pahoin.

Golfin PGA-kiertue kertoi Twitterissä , että Woodsilla on toipumisensa aikana kiertueen ja sen pelaajien täysi tuki.

Woodsilla on vyöllään yhteensä 82 PGA-voittoa. Hän on uran aikaisten voittojen osalta ensimmäisellä sijalla tasoissa edesmenneen golflegenda Sam Sneadin kanssa.

Woods on voittanut golfin miesten major-turnauksen urallaan 15 kertaa. Hänen viime pelivuosiaan ovat varjostaneet selkävammat.

Hänelle tehtiin tuoreeltaan jo viides selkäleikkaus. Woods oli kertonut, ettei ole varma pystyykö hän pelaamaan tulevassa Masters-turnauksessa. Edellinen voitto Masters-voitto tuli vuonna 2019.

Tähti on ollut aiemminkin liikenneonnettomuudessa

Viihdeuutissivusto TMZ :n mukaan Woods oli ollut onnettomuuspaikkakunnalla jokavuotisen kutsuvierasturnauksensa vuoksi. TMZ:n jakamissa televisiokuvissa auto makaa kyljellään useiden metrien päässä tiestä.

TMZ:n mukaan Woods on aiemminkin ollut liikenneonnettomuudessa. Vuonna 2009 hän kolaroi katumaasturilla lähellä Floridan kotiaan. Tuolloin ajoneuvon matka tyssäsi puuhun.

Vuonna 2017 hänet puolestaan pidätettiin lähellä kotiaan, nukahdettuaan autonsa rattiin. Hän kertoi ottaneensa yhdistelmän reseptilääkkeitä, eikä ollut tajunnut niiden saavan hänet nukahtamaan.