Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HIFK venytti voittoputkensa kuuteen, mutta jätti pisteen Poriin

Porissa kohtasivat kaksi miesten jääkiekkoliigan sarjataulukossa eri suuntiin liikkuvaa joukkuetta. Suunnat myös jatkuivat samoina kuin ennen kamppailua. Ässät hävisi viidennen pelinsä peräkkäin, ja HIFK voitti kuudennen pelinsä peräkkäin. Ottelu päättyi jatkoajalla HIFK:n eduksi 4–3. Voittomaalin laukoi Ville Leskinen.

– Pari kertaa sössittiin johtoasema pois, mutta kolmannessa erässä nousimme toisaalta takaa tasoihin. Ihan tyytyväinen voi olla, kun voiton saimme, kertaalleen viimeistellyt HIFK-hyökkääjä Juha Jääskä sanoi.

HIFK hallitsi tapahtumia lähes täysin kaksi erää, mutta tilanne oli niiden jälkeen 2–2. Kolmas erä oli tasaisempi, ja jatkoajalla HIFK tappoi alivoiman ennen voitto-osumaa.

HIFK on nyt kokonaisuutena kovalla tasolla, ja joukkueen pelaamisessa on paljon hyvää.

– Jokainen pelaaja haluaa olla iso osa tätä joukkuetta, ja se on iso vahvuutemme. Meillä on myös hyvä nippu kasassa. Ylivoimaketjutkin toimivat hyvällä tavalla. Niihin se kaikki rakentuu, Jääskä analysoi.