Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Auto-onnettomuus pyyhkiytyi Tiger Woodsin muistista, ei muista edes ajaneensa

Golfin supertähti Tiger Woods ei tuoreeltaan muistanut ajaneensa edes autoa, kun viranomaiset kyselivät häneltä, miten hän päätyi ulos tieltä helmikuisessa onnettomuudessa. Woodsin tila selviää Los Angelesin poliisilaitoksen raportista, josta uutisoivat muun muassa USA Today ja Guardian .

– Kolaripaikalla kuljettaja kertoi, ettei muista mitään onnettomuudesta eikä muista edes ajaneensa autoa. Häneltä kysyttiin samat kysymykset myöhemmin sairaalassa, eikä hän muistanut silloinkaan mitään tapahtumista, raportti kertoi.

Woodsin ohjaama auto paiskautui tien sivuun ja pyöri jälkien perusteella useita kertoja ympäri. Kolaripaikalta ei löytynyt jarrutusjälkiä. Viranomaiset selvittävät, syyllistyikö Woods liikenneturvallisuuden vaarantamiseen esimerkiksi kännykkää käyttämällä. Hän oli autossa yksin.

Woods sai 23. helmikuuta ulosajossa vakavia vammoja jalkoihinsa. Vammat saattavat uhata 45-vuotiaan Woodsin uran jatkoa.