TPS tylytti urakalla, SaiPa–vahdilla painajaismainen peli – "En sano, mistä meidän esitys oli"

Miska Miettinen / STT

Perjantaina iltayhdeksään venynyt Mikkelin peli ei painanut TPS:n jaloissa lauantaina. Jääkiekkoliigan Kaakon reissulta viisi pistettä ottanut TPS jyräsi SaiPan 6–1.

Peli oli aiemmin hyvin torjuneelle SaiPan Niclas Westerholmille karmea. Maalivahdille merkittiin 11 (3+4+4) torjuntaa, ja torjuntaprosentti oli tyly 64,71.

– Oli tuskainen ilta, ei jäänyt mitään selitettävää. En sano, mistä meidän esitys oli, SaiPa-valmentaja Ville Hämäläinen manasi.

SaiPaa kurittivat Markus Nurmi (2+0), Hannu Kuru (1+1), Lauri Pajuniemi (0+2) ja Henrik Larsson (0+2). Kurulle osuma oli toinen kolmeen edelliseen kamppailuun ja kauden neljäs. Seuraava maali sivuaa yhden kauden ennätystä.

– En ole tuloksenteon yksikössä, mutta totta kai on kiva onnistua – sopimuksessahan lukee hyökkääjä. Tänään oli lisäksi läpiajoja, mutta harjoituksissa pitää keskittyä maalipaikkoihin, Kuru veisteli.

Alaketjujen raataja viimeisteli viimeksi vähintään kaksi pistettä yhdessä pelissä 11. tammikuuta 2020.

Kommentoi

Mainos: PeeÄssä

Yhdessä tehdään ja yhdessä onnistutaan

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut