Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Samooja söi "kilon hiekkaa", mutta jatkaa kärkikahinoissa Euroopan-kiertueen kilpailussa

Suomalaisgolffari Kalle Samooja on kahden kierroksen jälkeen jaetulla toisella sijalla Qatarissa pelattavassa miesten Euroopan-kiertueen kilpailussa. Samooja käytti perjantain kierrokseensa 71 lyöntiä ja on yhteistuloksessa 136 lyöntiä (kuusi alle parin).

Kilpailua johtava Tanskan Jeff Winther on kaksi lyöntiä suomalaisen edellä.

– Sellainen päivä tänään. Pelasin kyllä todella hyvin. Varsinkin lyöminen oli suurimmalta osin vahvaa, Samooja kommentoi tiedotteessa.

Muutama golfaaja pelaa toisen kierroksensa loppuun lauantaiaamuna, koska perjantaina ilta pimeni kesken kierroksen. Myös kova tuuli kiusasi pelaajia.

– Ilmassa ollut hiekka ei sitä kauhean mukavaksi tehnyt. Tuli varmaan syötyä kilo hiekkaa tuossa myrskyssä. Putti vähän sakkasi tänään, mutta kunhan se saadaan tuosta jiiriin vielä, niin isoja asioita voi tapahtua, Samooja sanoi.

Toinen suomalainen Tapio Pulkkanen karsiutui viikonlopun kierroksilta, kun hänen yhteistulokseksi jäi 148 lyöntiä (kuusi yli parin). Perjantaina hän joutui lyömään 73 kertaa, mutta niskassa painoi torstain epäonnistuminen ja 75 lyönnin kierros.