Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

Ruusuvuori kuittasi tappionsa Troickille ja eteni pääsarjaan Dubaissa

Tennispelaaja Emil Ruusuvuori selvitti tiensä miesten ATP500-turnauksen pääsarjaan Dubaissa. Ruusuvuori kukisti karsinnan toisella kierroksella serbialaiskonkari Viktor Troickin kevyesti 6–2, 6–2.

Troicki on suomalaiselle erittäin tuttu vastus viime ajoilta, sillä kaksikko kohtasi jo neljännen kerran reilun neljän kuukauden sisällä.

Ruusuvuori, 21, siirtyi keskinäisissä otteluissa nyt 3–1-johtoon. Troicki oli suomalaisnuorukaista parempi maaliskuun alussa Nur-Sultanin haastajakisassa, Ruusuvuori otti voitot helmikuussa Melbournessa ja viime lokakuussa Nur-Sultanissa.

Lauantaina Ruusuvuori voitti karsinnan avauskierroksella Bulgarian Dimitar Kuzmanovin kolmessa erässä.

Dubain turnaus on arvovaltainen, sillä palkintorahaa on tarjolla noin 1,9 miljoonaa dollaria. Turnauksen ykkössijoitettu on Itävallan Dominic Thiem.

Maailmanlistalla sijalla 87 oleva Ruusuvuori kohtaa avauskierroksella Jordan Thompsonin, jonka ranking on 53:s. Ruusuvuori kukisti australialaisen viime lokakuussa samaisessa Nur-Sultanin turnauksessa, jossa hän nujersi myös Troickin.