Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tiger Woods pääsi pois sairaalasta – "Jatkan toipumista"

Helmikuussa pahassa auto-onnettomuudessa ollut ja vakavasti loukkaantunut golftähti Tiger Woods pääsi tiistaina sairaalasta ja jatkaa toipumistaan kotonaan. Woods, 45, sai useita vammoja, kun hänen ohjaamansa auto suistui ulos tieltä ja kieri monta kertaa ympäri.

Hänen oikean jalkansa ja nilkkansa vammat vaativat leikkaushoitoa. Woodsin jalkaan piti laittaa esimerkiksi ruuveja. Sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan tiedotteessa Woods kiitteli sairaalan henkilökuntaa, joka piti hänestä huolta 23. helmikuuta sattuneen onnettomuuden jälkeen.

– Ilokseni voin kertoa, että olen takaisin kotona ja jatkan toipumista. Olen kiitollinen mittavasta tuesta ja rohkaisusta, joita olen vastaanottanut viime viikkojen aikana, Woods kirjoitti.

Woods oli otsikoissa autoilunsa vuoksi myös vuonna 2017, jolloin poliisi löysi tokkuraisen golftähden autostaan. Selkävaivojaan lääkinnyt Woods pidätettiin. Hän palasi huipulle ja saavutti 2019 viidennentoista major-voittonsa.

Helmikuinen vakava loukkaantuminen heitti varjon golfuran jatkon ylle. Poliisin mukaan kyseessä oli puhtaasti onnettomuus eikä Woodsin ajokyvyn katsota olleen heikentynyt esimerkiksi päihteiden takia.