Olympialaisten maapaikkaa tavoittelevat suomalaispurjehtijat kyttäysasemissa Lanzarotella

49er FX -luokassa kisaavat Noora Ruskola (vas.) ja Mikaela Wulff ovat avauspäivän jälkeen kymmenentenä Lanzaroten kilpailussa. -KOIVISTO ANTTI AIMO-KOIVISTO / LEHTIKUVA

STT

Purjehduksen 49er FX -luokassa kisaavat Noora Ruskola ja Mikaela Wulff ovat avauspäivän jälkeen kymmenentenä Lanzaroten kilpailussa. Nacra 17 -luokassa Sinem Kurtbay ja Janne Järvinen ovat kolmen lähdön jälkeen kahdeksantena.

Lanzaroten kilpailun kussakin luokassa on jaossa yksi maapaikka Tokion olympialaisiin.

49er FX -luokassa maapaikkaa ovat Suomen lisäksi vailla Belgia, Kroatia, Venäjä, Ruotsi, Tshekki ja Italia. Nacra 17 -luokassa maapaikkaa hamuavat Suomen lisäksi Hollanti, Venäjä, Kreikka, Kroatia ja Unkari.

– Tuuli oli alueellamme todella kääntyilevä. Voi sanoa, että oli ihan hullu keli. Olemme tosi tyytyväisiä päivään. Ensimmäinen lähtö olisi voinut olla fiasko, koska olimme lähes viimeisiä, mutta saimme noustua hyvin, Ruskola ja Wulff kertoivat Sailing Team Finlandin Facebook-sivuilla .

Ronja Grönblom ja Veera Hokka purjehtivat 49er FX -luokan avauslähdössä ensimmäisenä maaliin, mutta tuloksiin kirjattiin varaslähtö.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut