Koripallomaajoukkue matkaa syksyn 2022 EM-kisoissa Prahaan tai Milanoon

Praha ja Milano ovat paitsi taiteen, viihteen ja kulttuurin tyyssijoja, myös historiallisesti merkittäviä kaupunkeja, joissa on vahva koripallokulttuuri, päävalmentaja Henrik Dettmann sanoo. MIKKO STIG / LEHTIKUVA

STT

Suomen koripallomaajoukkue matkustaa syksyn 2022 EM-kisojen alkulohkopeleihin Prahaan tai Milanoon. Suomi on sijoitettu samaan alkulohkojen arvontakoriin EM-kisaisäntinä toimivien Saksan ja Georgian kanssa.

Kuudesta neljän joukkueen arvontakorista muodostetaan neljä kuuden joukkueen alkulohkoa. EM-kisalohkot arvotaan torstaina 29.4. Berliinissä.

– Praha ja Milano ovat paitsi taiteen, viihteen ja kulttuurin tyyssijoja, myös historiallisesti merkittäviä kaupunkeja, joissa on vahva koripallokulttuuri. Vie arpa meidät sitten kumpaan kaupunkiin tahansa, tarjoutuu faneillemme kummassakin erinomainen tilaisuus nauttia ainutlaatuisista kokemuksista ja elämyksistä Euroopan suurimmalta koripallonäyttämöltä yhdessä joukkueen kanssa, päävalmentaja Henrik Dettmann sanoi tiedotteessa.

Kommentoi

Mainos: Lämpövelho oy

3 syytä, miksi vuosi 2022 on otollisin aika vaihtaa lämmitysjärjestelmä maalämpöön

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut