Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Click Bait ravasi hurjan tuloksen, Grande Diva Sisu tammojen kolmas

Stefan Melanderin Click Bait voitti Prins Carl Philips Jubileumspokalin ja ravasi mailin aikaan 09,9a Färjestadin pitkäperjantain raveissa. Einari Vidgren Oy :n Grande Diva Sisu aloitti tammojen lähdössä hyvällä kolmossijalla.

Per Lennartssonin ajama Click Bait kiisi kärkeen ohi Don Fanucci Zetin. Kierros mentiin 11,7. Päätöspuolikkaalla Lennartsson löi kaasun pohjaan. Click Bait paineli viimeiset 500 metriä 06,8-vauhdilla ja voitti 250 000 kruunua helposti. Don Fanucci Zet nousi kierros ennen maalia rinnalle ja seurasi vahvasti kakkoseksi. Henna Halmeen ajama Sahara Peyote kiri hienosti viidenneksi.

– Click Baitilla on todelle hieno tyyli ravata kovaa. Minun tarvitsi vain kaasuttaa alussa keulaan. Nyt hevonen oli yhtä kuin viime vuoden Fyraåringelitenissä Solvallassa, jolloin se oli kakkonen Ecurie D:n jälkeen, Lennartsson kehui.

Viisivuotiaiden tammojen lähtö aloitti perjantain Toto75-kierroksen. Örjan Kihlström ajoi suursuosikki Milady Gracen johtopaikalle. Per Nordström halusi tarjota Grande Diva Sisulle helpon juoksun kauden avausstartissa ja pakitteli porukan hännille.

Maalisuoralla oli dramatiikkaa. Daniel Redénin valmentama Milady Grace näytti purjehtivan voittoon, mutta se laukkasi yllättäen vähän ennen maalia. Rinnalle kiertynyt Björn Goopin ajama Gina Mearas oli kakkonen maalissa, mutta peri voiton, kun Milady Gace hylättiin. Grande Diva Sisu tuli vahvasti päätöspuolikkaan ja otti kolmossijan. Esitys lupaa sille hyvää kautta.