Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Zolamani hallitsi Kolmivuotispokaalia Vermossa

Vermon keskiviikkoillan huipentanut Kolmivuotispokaali päättyi Timo Korvenheimon tallin Zolamanin keulavoittoon.

Tiukassa alkurynnistyksessä kärkipaikan perinyt Zolamani ei joutunut vielä avauslenkillä liikoja rehkimään, ja kirikierroksella Iikka Nurmosen ajokki piti haastajansa varmasti kurissa maalitolpalle saakka.

Zolamanin ykköstila palkittiin 10 000 eurolla.

– Zolamani oli lämmityksessä parempi kuin kotitreeneissä. Ruuna on rauhoittunut, että sitä pystyy treenaamaan paremmin. 2-vuotiaana se oli vähän totinen vielä, Korvenheimo kommentoi voittajahaastattelussa valmennettavastaan.

Keisari ei antanut armoa

Tuomas Korvenojan valmentama ja ohjastama BWT Caesar esitti lyhyen matkan kisassa parastaan. Korvenoja ajoi suojatillaan aktiivisesti, ja keulassa ravannut suursuosikki Deangelo joutui nöyrtymään BWT Caesarin käsittelyssä jo päätöspuolikkaan alussa.

– BWT Caesar on tosi kova hevonen, olen aina tykännyt tästä. Kyseessä on kovapäinen ja rehti hevonen, Korvenoja ylisti voittajaa.

Pelipankki säikäytti kannattajansa

Hannu Torvisen ohjastama King Cole oli luotettu suursuosikiksi Tuplaa voittosumma -lähdössä. Marjo Lindströmin valmennettava vaikutti vyöryvän maalisuoralla väkisin parhaaksi, kunnes kävi laukan partaalla. Torvinen sai pidettyä ajokkinsa ravilla, ja King Cole ehti vielä niukasti parhaaksi.

Toisen vastaavanlaisen lähdön voitti Jari Kinnusen tappioton 3-vuotislupaus Shackhills Twister.

Kimmo Taipaleen hevosten pintaliito jatkui, kun Redemption otti hienon kirivoiton Santtu Raitalan ohjastamana.

Synerin voitto täydensi kierroksen. Toto65-pelin täysosumalla voitti 103,80 euroa, viidellä oikein sai 2,54 euroa.

Montén – eli raviratsastuksen – SM-karsinnassa Heidi Kuossarin ratsastama Social Network peri kärkipaikan suursuosikki Target Kronoksen laukattua ja veti lähtöä hallitusti maaliin asti. Sunbeam ylsi hopealle Jenni Koskelan ajamana. Kolmossija meni Jugadorille ja Nelly Korpikoskelle.