Jere Heinolle voitto ja tappio Varsovan EM-paineissa

Avausottelussaan Heino kaatoi Itävallan Johannes Ludescherin lukemin 2–1. Tomi Glad / LEHTIKUVA

Hannu Ranta / STT

Varsovan EM-kisojen tiistainen painipuhde toi vapaapainija Jere Heinolle voiton ja tappion. Avauksessaan 125-kiloinen Heino kukisti pistein Itävallan Johannes Ludescherin. Toisessa ottelussaan Heino joutui selätetyksi, kun Valko-Venäjän Dzianis Hramiankou pisti pökköä ja taitoa pesään ottelun edetessä.

Heino syöksyi avausmatsissaan ahnaasti itävaltalaisen jalkaan, ja se riitti. Toisessa ottelussaan Heino pelasi upporikasta ja rutiköyhää.

– Ekalla jaksolla Hramiankouta vastaan Jere herpaantui maton reunalla, ja hänet työnnettiin ulos. Jälkijaksolla Jere kontrolloi käsipainia kauan, mutta vastustaja teki taaksekierron. Tappiotilanteessa 0–5 Jere haki riskillä ratkaisua, mutta nyt riski ei tuottanut tulosta, vapaapainivalmentaja Niko Kettunen selvitti Varsovasta.

Heinon EM-tie ja toive keräilykamppailuihin tukkeutui, kun Turkin Taha Akgül voitti semifinaalissa Valko-Venäjän Hramiankoun.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut