Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Arsenal-omistajat vakuuttavat: Emme ole myymässä seuraa

Englannin jalkapallon Valioliigassa pelaavan Arsenalin amerikkalaisomistaja Stan Kroenke ei mieti mahdollisia ostotarjouksia seurasta, vaikka kannattajien vastustus häntä kohtaan onkin kiihtynyt mahalaskuun kääntyneen Superliiga-seikkailun jälkeen.

Tuhannet Arsenal-fanit protestoivat seuran stadionin ulkopuolella perjantaina. Samana päivänä ruotsalaismiljardööri Daniel Ek, musiikin suoratoistopalvelu Spotifyn perustaja, sanoi harkitsevansa Arsenalin ostamista. Tällä viikolla kerrottiin, että Arsenalin ex-pelaajasuuruudet Thierry Henry, Patrick Vieira ja Dennis Bergkamp kuuluisivat Ekin neuvonantajaryhmään.

– Viime päivinä olemme havainneet mediaspekulaatiota koskien mahdollista Arsenal FC:n ostoa. Olemme sataprosenttisen sitoutuneita Arsenaliin, emmekä ole myymässä mitään omistusosuutta seurasta. Emme ole saaneet tarjousta, Kroenken yhtiö KSE tiedotti tiistaina.

Arsenal oli yksi Superliigan kahdestatoista perustajaseurasta. Se vetäytyi liigasta viiden muun englantilaisseuran kanssa, kun niin kannattajat, pelaajat kuin myös Britannian hallinto äityivät protestoimaan Superliiga-viritystä hyvin voimakkaasti.