Lauri Ruuska räväytti villin tuuletuksen heti alkuun Euroopan-kiertueella – löi hole-in-onen ja jakaa kärkipaikkaa

Lauri Ruuska sai viikonlopun kisaan täydellisen avauksen. Marko Happo

STT, Outi Poikonen

Tarinagolfin Lauri Ruuska pelasi unelmadebyytin Euroopan-kiertueen kilpailussa Tanskassa ja on ensimmäisen kierroksen jälkeen jaetulla kärkipaikalla, kun kourallinen kilpailijoita on vielä kentällä.

Ruuska käytti torstain kierrokseen 66 lyöntiä, mikä on viisi alle parin. Päivän kirkkain suoritus tapahtui 16. reiällä, kun Ruuska löi hole-in-onen.

– Oli kyllä toiveiden täyttymys tämä päivä. Mietin aamulla, että tuntuu aika siistiltä, kun pienenä poikana haaveilin joskus pääseväni pelaamaan ET-kisaa. Onneksi onnistuin tällä tavalla ensimmäisessä kilpailussa, ja pystyin vielä tekemään ensimmäisen holarin kymmeneen vuoteen tuollaiseen paikkaan ja tuollaisella väylällä, Ruuska kertoi Golfpisteen haastattelussa.

Kilpailun muista suomalaisista Janne Kaske romahti tulokseen 13 yli parin ja jakaa 155. sijaa. Mikko Korhosen ja Tapio Pulkkasen työ on vielä kesken, mutta kumpikaan ei kisaa kärkisijoista.

Kommentoi

Mainos: Lämpövelho oy

3 syytä, miksi vuosi 2022 on otollisin aika vaihtaa lämmitysjärjestelmä maalämpöön

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut