Short In Cash ravasi kultadivisioonassa kakkossijan

STT

Hieno raviviikko Halmstadin radalla huipentui lauantain 75-raveihin. Cyber Lane oli suursuosikki kultadivisioonassa, ja se ravasi voittoon. Stall Nikkanen Oy:n ja MP Silva Oy:n Short In Cash tarjosi hyvän vastuksen ja nappasi kakkossijan.

Johan Untersteiner otti Cyber Lanella sisäradalta johtopaikan, avauskierros mentiin 11,1. Björn Goop kierrätti Short In Cashin johtohevosen kupeelle kierroksen juoksun jälkeen. Cyber Lane paineli ykköseksi ajalla 11,5a/2140m, Short In Cash kiritti hyvin, eikä hävinnyt paljon. Short In Cash nähtiin Suomessa kesäkuussa. Se laukkasi Kouvolan Kymi Grand Prixissä, mutta nyt ravi maittoi.

– Cyber Lanea on pidetty mailin hevosena, mutta mielestäni 2100 on sen paras matka. Hugo Åbergs -kisassa saatamme olla mukana, kun omistajat ovat Malmöstä, Untersteiner sanoi.

Jerry Riordanin Aetos Kronos laukkasi myös Kouvolan suurlähdössä. Halmstadissa ori kilpaili 5-vuotislähdössä. Magnus A Djuse käänsi Aetos Kronoksen ohituskaistalle toisella puolikkaalla, ja valjakko eteni kärkeen kierros juostuna. Aetos Kronos piti varmasti ykköseksi ajalla 11,8a/2140m.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut