Richardsson jättää Tokion olympialaiset väliin

Suomen olympiajoukkueeseen valittu kestävyysjuoksija Camilla Richardsson ei lähde Tokion olympialaisiin. Roni Rekomaa / LEHTIKUVA

STT

Suomen olympiajoukkueeseen valittu kestävyysjuoksija Camilla Richardsson ei lähde Tokion olympialaisiin. Richardsson kertoi päätöksestään perjantaina Suomen Urheiluliiton tiedotteessa . Richardssonin, 27, mukaan hän ei ole siinä kunnossa, että voisi kilpailla tavoittelemallaan tasolla olympiakisoissa.

– Tiesin, että minulle oli oikea päätös jättää olympialaiset väliin. Mutta se oli silti vaikea päätös tehdä. Olympialaiset ei ole nyt oikea paikka minulle. Minulla on arvokisakokemusta, mutta menestystä puuttuu, Richardsson sanoi.

Richardssonin kilpailukausi jäi viime kesänä kesken, kun häneltä operoitiin molemmat takareidet. Kuntoutuksen jälkeen juoksuharjoittelun katkaisivat sääriluun murtuma ja tulehdus lonkankoukistajan kiinnityskohdassa.

Richardsson oli valittu Tokioon edustamaan Suomea naisten 3 000 metrin estejuoksussa.

Kommentoi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut