Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

Suomalaisilla onnistunut olympiapäivä – Kallioinen skeetin kärkitaistossa, Tapper toisena ja Tenkanen neljäntenä purjehduksessa, Hulkko ui välieriin

Suomalaisten suoritukset Tokion olympialaisissa 25. heinäkuuta:

Ammunta: Eetu Kallioinen rikkoi 74/75 kiekkoa miesten skeetin peruskilpailun kolmessa ensimmäisessä sarjassa ja on vahvasti kärkitaistelussa. Lari Pesonen kirjautti avauspäivänä tuloksen 71. Skeetin toinen päivä kilpaillaan maanantaina. Peruskilpailua ammutaan vielä 50 kiekon verran, minkä jälkeen kuusi parasta jatkaa loppukilpailuun.

Purjehdus: Kaarle Tapper oli Laser standard -luokan ainoaksi jääneessä lähdössä toinen. Tuula Tenkanen on Laser radialissa kahden lähdön jälkeen neljäntenä (lähtösijat yhdeksäs ja kuudes). Tuuli Petäjä-Sirén otti RS:X-purjelautailussa sijat 11:s, 15:s ja 18:s. Kokonaistilanteessa Petäjä-Sirén on sijalla 14.

Uinti: Ida Hulkko ui välieriin 100 metrin rintauinnissa oltuaan alkuerien seitsemäs. Hulkko ui ajan 1.06,19 parantaen omissa nimissään ollutta Suomen ennätystä. Välierät uidaan maanantaina. Myös Mimosa Jallow paransi omissa nimissään ollutta Suomen ennätystä, kun hän ui 100 metrin selkäuinnissa ajan 1.00,06. Jallow oli alkuerien 17:s ja karsiutui välieristä ensimmäisenä uimarina.