Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

AC Oulun Dennis Salanovic liian nopea IFK Mariehamnille – ”Tässä sarjassa minua on vaikea pysäyttää, kun pääsen vauhtiin”

AC Oulun laituri Dennis Salanovic otti lauantaina homman haltuunsa heti pelin alussa, kun oululaiset voittivat miesten jalkapalloliigassa IFK Mariehamnin 1–0.

Pelin ensimmäisten 17 minuutin aikana IFK Mariehamn oli rikkonut Salanovicia kolme kertaa. Kahdesta ensimmäisestä nousi keltainen kortti, ja kolmannesta rikkeestä AC Oulu sai rangaistuspotkun, jonka tuore lainapelaaja sijoitti itse ohi Oskari Forsmanin.

– Kaikki on pienestä kiinni tällaisessa pelissä, jossa molemmat joukkueet kamppailevat säilymisestä. Aloitimme tosi hyvin ensimmäiset 10–20 minuuttia, Salanovic sanoi.

Liechtensteinin maajoukkuemies Salanovic on tuonut AC Oulun vasemmalle laidalle poikkeuksellista nopeutta, mikä on saanut vastustajan puolustajat vaikeuksiin.

– Yritän tuoda vahvuuteni peliin ja tiedän, että vahvuuteni on nopeus. Tässä sarjassa minua on vaikea pysäyttää, kun pääsen vauhtiin, 25-vuotias FC Thunin lainapelaaja kertoi itseluottamusta uhkuen.