Captain Coreyn Hambo-voittoa juhlittiin myös Suomessa

Timo Mahlamäki / STT

Åke Svanstedtin ajama ja valmentama Captain Corey ravasi voittoon Hambletonian-kilpailussa Meadowlandsissa sunnuntain vastaisena yönä. Suomalaiset Petri Salmela ja Kenneth Liljamaa kuuluvat Captain Coreyn omistajaporukkaan.

Hambletonian on maailman arvostetuin 3-vuotiaiden ravureiden kilpailu. Svanstedt ei jättänyt mitään sattuman varaan. Hän kannusti Captain Coreyn kärkipaikalle. Vaikka prässiä tuli matkalla, Svanstedt ei luopunut johtopaikasta. Captain Corey paineli 500 000 dollarin voittoon ajalla 09,0/1609m.

Hambletonianin kärkisijat menivät ruotsalaisvalmentajille. Nancy Takterin Spy Booth kiri sisärataa pitkin kakkoseksi. Svanstedtin Ambassador Hanover ja Delayed Hanover nappasivat sijat kolme ja neljä.

– Pelkäsin takana olevia hevosia, kun jouduimme ajamaan kärjessä kovaa. Mutta Captain Corey oli vahva tänään. Kaikki sujui lopulta täydellisesti, Svanstedt kertoi.

– Kyllä tämä oli sellainen vain kerran elämässä tapahtuva asia. Se vain harmittaa, kun emme päässeet paikan päälle, torniolainen Petri Salmela sanoi.

Kolmivuotiaat tammat kisasivat 250 000 dollarin ykkösestä Hambletonian Oaks -lähdössä. Nifty Normanin valmentama ja Dexter Dunnin ajama Bella Bellini oli suosikki. Se kiri helposti ykköseksi ja ravasi voittoajan 09,7.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut