Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

Arsenalin surkeus sai seuraa tukevan Ruandan presidentin ärähtämään: "Emme saa hyväksyä keskinkertaisuutta"

Jalkapallon Englannin Valioliigan kausi alkoi myöhään perjantaina, kun sarjanousija Brentford kukisti Arsenalin 2–0. Arsenalin kehno esitys keräsi kritiikkiä vähän joka puolelta, myös afrikkalaisvaltio Ruandasta. Arsenalia sponsoroivan maan presidentti Paul Kagame ei säästellyt sanojaan pelin jälkeen.

– Emme saa pyydellä anteeksi tai hyväksyä keskinkertaisuutta. Joukkue on rakennettava tarkoituksenaan voittaa, voittaa, voittaa. Tiedämme kaikki kenen harteilla suurin vastuu on, ja toivon, että he tajuavat asian, Arsenalin pitkäaikaisena kannattajana tunnettu Kagame kritisoi Arsenal-johtoa 2,4 miljoonan seuraajan Twitter-tilillään .

– Brentford ansaitsi voittonsa. Mutta jos peliä itseään ei huomioi, Arsenal eivätkä sen kannattajat ansaitse tulla totutetuiksi tähän... EI! Sanon tämän yhtenä Arsenalin suurista faneista. Muutos on odottanut liian pitkään! Vaikeuksia on ollut jo noin vuosikymmenen tai -kymmenten ajan, enemmän takaiskuja kuin menestyksiä.