Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KuPS jatkaa Simo Valakarin komennossa ainakin seuraavat kaksi vuotta

Miesten jalkapalloliigassa pelaava Kuopion Palloseura on jatkanut päävalmentajansa Simo Valakarin sopimusta kahdella vuodella. Valakari, 48, jatkaa KuPS:n päävalmentajana ainakin kauden 2023 loppuun saakka. Kuopiolaisseura tiedotti asiasta verkkosivuillaan .

– Olen iloinen luottamuksen osoituksesta ja siitä, että saamme jatkaa kohti yhteistä päämääräämme. Näemme seuran ja pelaajien kanssa asian samalla tavalla, meidän yhteinen juttu on vielä tosi pahasti kesken, joulukuussa 2020 KuPS:n ohjaksiin hypännyt Valakari kommentoi seuran tiedotteessa.

– Näemme, että yhteinen tulevaisuutemme on täynnä hienoja mahdollisuuksia. Tämä kausi on ollut jo tähän saakka upea – Suomen Cupin voittaminen, mahtava eurotaival ja Veikkausliigassa taistelemme kärkipäässä, Valakari sanoi.

Miesten jalkapalloliigassa toisena majaileva KuPS kamppailee tällä viikolla jatkoonpääsystä Euroopan Konferenssiliigan karsintojen pudotuspelikierroksella.