Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

EM-säväyttäjä O'Shaughnessy suuntaa talveksi uuteen haasteeseen

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen riveissä kesän EM-lopputurnauksessa hyvin suoriutunut puolustaja Daniel O'Shaugnessy on pian uuden edessä. Kotimaan liigan kärkijoukkueen HJK:n kapteeni suuntaa isoon jalkapallomaailmaan, kun sopimus Saksan kakkostasolla pelaavan Karlsruhen kanssa sinetöityi.

O'Shaughnessy, 26, jättää Helsingin kauden päätteeksi, ja edessä oleva haaste innostaa miestä kovasti.

– Olen tosi iloinen tästä siirrosta. Siellä on hyvä projekti menossa, ja tämä on hyvä seuraava askel minulle, O'Shaughnessy tiivisti maajoukkueen tiedotustilaisuudessa tiistaina ennen keskiviikkoista Wales-peliä.

O'Shaughnessyn diili HJK:n kanssa päättyy marraskuun lopussa.

– Lähden Saksaan joulukuun alussa. Pelata voin vasta tammikuussa, mutta halusivat minut sinne vähän tutustumaan paikkaan, treenailemaan ja näkemään, millaista toiminta siellä on, O'Shaughnessy valotti.

Varmaotteinen toppari säväytti kivikovissa EM-koitoksissa pelaten täydet minuutit kaikissa Huuhkajien peleissä. Nuo näytöt rekisteröitiin Saksassakin.

– Onhan se ehdottomasti auttanut, että on päässyt isompaan ikkunaan näissä maaotteluissa. Ja ihan hyvin on pelit menneet, O'Shaughnessy sanoi.

– Kesän mittaan on ollut tosi paljon kiinnostusta eri paikoista, mutta aina siinä ollut joku syy, miksi jokin toinen (siirto) ei mennyt maaliin. Karlsruhe otti yhteyttä muutama viikko sitten, ja sanoivat olevansa kiinnostuneita (ottamaan O'Shaughnessyn) jo nyt kesällä. Siitä ei Klubin kanssa päässeet yhteisymmärrykseen, ja olivat valmiita tarjoamaan diiliä sitten, kun Klubi-diilini loppuu, O'Shaughnessy selvitti vielä.