Inter nousi väkevästi Seinäjoella – SJK:n fanit lähettivät protestin seurajohdolle

Interin päävalmentaja Jose Riveiron mukaan tulos ratkaisee. Hän sanoo kuitenkin olevansa iloinen siitä, ettei joukkue luovuttanut. Jussi Nukari / LEHTIKUVA

Toni Rajamäki / STT

SJK ja FC Inter tasasivat pisteet miesten jalkapalloliigan kamppailussa Seinäjoella. Ottelu päättyi 2–2 (1–0).

Interille piste oli lopulta helpotus, sillä SJK johti ottelua jo 2–0. Kotijoukkue osui molempien jaksojen alussa ja näytti marssivan voittoon. Ensimmäisestä vastasi Murilo, toisesta Jake Jervis.

Inter otti kuitenkin hallinnan toisella 45-minuuttisella ja iski kavennuksen 56. minuutilla. Maali oli Matias Ojalan käsialaa. Tasoitus syntyi runsas kymmenen minuuttia myöhemmin Benjamin Källmanin jalasta.

– Halusimme voittaa, joten emme voi tietenkään olla täysin iloisia. Tulos ratkaisee. Olen kuitenkin iloinen, ettemme luovuttaneet, sanoi Interin päävalmentaja Jose Riveiro.

Ottelun puheenaiheisiin kuului SJK:n kannattajaryhmän Kloppien protesti, joka oli kohdistettu seinäjokelaisten seurajohdolle. Kloppien fanipääty oli avauspuoliajalla tyhjillään. Katsomonosassa oli vain lakana, jossa luki "Teidän Kerho". Faniryhmän oma slogan on "Meidän Kerho". Protestin taustalla on etenkin johdon tiedotuspolitiikka ensi kauden valmentajakuvioista.

– Varoitin pelaajia etukäteen tästä tilanteesta. Ero oli tietenkin merkittävä toisella jaksolla, kun fanipääty palasi paikalleen, sanoi SJK:sta kauden jälkeen lähtevä päävalmentaja Jani Honkavaara.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut