KTP:n tilanne synkkeni entisestään – FC Lahti sai maalihanat auki

KTP ja FC Lahti tarjoilivat värikkään Veikkausliigan kamppailun. Jussi Nukari / LEHTIKUVA

Eerikki Lyytikäinen / STT

KTP ja FC Lahti tarjoilivat kauniissa syysillassa värikkään Veikkausliigan kamppailun. Reilun tuhannen kotkalaiskatsojan harmiksi tärkeät sarjapisteet matkasivat Lahteen.

FC Lahti nappasi ensimmäisen voittonsa sitten heinäkuun 30. päivän. Lahtelaiset pitivät 2–1-vierasvoitollaan haaveet yläloppusarjan paikasta elossa.

KTP:n tilanne jumbona synkkeni entisestään, kun Haka murjoi SJK:ta maalein 4–0. Kotkalaisten ero Hakaan ja Ouluun venähti jo kymmeneen pisteeseen.

– Olo on sellainen kuin olisi lyöty kanveesiin. Tässä sarjassa ei voi antaa kahta maalia eteen, jos haluaa taistella voitoista. Tilanteemme on nyt sellainen, että loput kamppailut ovat kuuden pisteen matseja. Jokaisen pelaajan on nyt uskottava siihen, että pystymme voittamaan pelejä, KTP:n päävalmentaja Teemu Kankkunen sanoi.

FC Lahti oli saalistanut viidestä edellisestä ottelustaan vain kaksi pistettä. Tehtyjä maaleja oli vain yksi.

Nyt lahtelaiset iskivät vartissa kaksi. Arlind Sejdiu ja Altin Zeqiri venyttivät verkkoa.

– Tunnelmat ovat loistavat. Voitto teki itseluottamuksellemme todella hyvää, kauden maalitilinsä avannut Sejdiu iloitsi.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut