Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pelicans viimeisteli viiden pisteen viikon Lappeenrannassa

Lahden Pelicans joutui kolmannessa erässä enemmän kuin ahtaalle Lappeenrannassa, mutta SaiPa ei löytänyt lääkkeitä lahtelaisten puolustuksen murtamiseen. Pelicans otti toisen peräkkäisen vierasvoittonsa Liigassa 3–2-voitolla.

– Olimme sitkeitä, vaikka peli välillä omassa päässä pyörikin. Onnistuttiin ryöstössä ja saatiin aikaan viiden pisteen viikko, kauden avauspelin pelannut Pelicansin hyökkääjä Antti Tyrväinen totesi.

Pelicans sai unelma-alun Juuso Jämsenin kauden avausmaalin myötä, ja pääsi jo kahden maalin johtoon kolmannen erän alussa Aleks Haatasen osumalla. SaiPan kultakypärä Ville Petman kuittasi Pelicansin kiekonmenetyksen ja loppu oli SaiPan vyörytystä.

– Jääkiekko on tällaista. Turha takaiskuja on enää murehtia. Otetaan tästä hyvät asiat mukaan, Tyrväinen sanoi.

Pelicans pystyi pitämään SaiPan riittävän paljon irti kiekosta ja pakottamaan keskialueen sumpullaan SaiPan lyömään pelivälineen keskialueelta päätyyn. Myös maalintekoalueen puolustaminen ja Jasper Patrikaisen maalivahtipeli olivat kohdillaan.

– Onnistuimme pitämään SaiPan pelin ulkopuolella tarpeeksi hyvin, Tyrväinen sanoi.