Jokerit teki vaihtokaupan KHL:ssä – hankki ruotsalaisen Oskar Steenin pelaajaoikeudet ja luopuu Saku Mäenalasesta

Mäenalanen on edustanut tällä kaudella Liigassa Kärpissä. TIMO HEIKKALA / LEHTIKUVA

STT

Jokerit on tehnyt Moskovan Dinamon kanssa vaihtokaupan, jossa helsinkiläisseura saa Oskar Steenin KHL-oikeudet ja rahakorvauksen vaihdossa Saku Mäenalasen KHL-oikeuksista.

Ruotsalaishyökkääjä Steen, 23, on aloittamassa kolmatta kauttaan Boston Bruinsin NHL-organisaatiossa. Kaksista jääkiekon miesten MM-kisoistakin tuttu Mäenalanen, 27, on edustanut tällä kaudella Liigassa Kärpissä, mutta hyökkääjän KHL-oikeudet olisi ollut Jokereilla vielä 1,5 vuotta.

– Tiedossamme on, että hänellä on pidempi sopimus Kärppiin, joten olisi ollut hyvin epätodennäköistä, että hän meillä pelaisi ennen oikeuksien umpeutumista. Saimme tilalle potentiaalisen nuoren pelaajan, jonka KHL-oikeudet kuuluvat meille seuraavat 5,5 vuotta, pelaajakoordinaattori Janne Vuorinen sanoi Jokerien kotisivuilla .

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut