Jalkapalloliigassa rämpivä AC Oulu palkkasi Ricardo Duarten päävalmentajakseen

STT

Miesten jalkapalloliigassa pelaava AC Oulu vahvisti keskiviikkona kotisivuillaan , että portugalilainen Ricardo Duarte on joukkueen uusi päävalmentaja. Duarten sopimus ulottuu kauden 2023 loppuun, ja siinä on optio seuraavasta kaudesta.

Tehtävässään välittömästi aloitta Duarte hyppää oululaisryhmän peräsimeen Ykkösessä pelaavan Gnistanin päävalmentajan paikalta. AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen kertoi, että Duarten sopimuksen oli määrä astua voimaan marraskuun alussa, mutta sitä aikaistettiin.

– IF Gnistanille isot kiitokset hyvin sujuneesta yhteistyöstä asian ratkaisemisen suhteen, Heikkinen sanoi.

AC Oulu on sarjataulukossa viimeistä edeltävällä sijalla ja suuressa vaarassa joutua liigakarsintaan. Jyrki Ahola ilmoitti syyskuun loppupuolella, ettei jatka oululaisten päävalmentajana tämän kauden loppuun.

Helsingin Sanomat uutisoi syyskuussa, että oululaiset ovat aikeissa palkata Duarten.

Kommentoi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut